Schermafbeelding 2021-04-23 om 09.03.49

RAQUEL

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Raquel, 26 jaar en woon samen met mijn partner in Rotterdam. Al van kleins af aan wist ik dat ik evenementen wilde organiseren, en tot nu toe organiseer ik al meer dan 4 jaar de meest uiteenlopende evenementen. 

Er is geen jaar voorbij gegaan dat ik niet in Spanje te vinden was (zelfs niet tijdens corona!). Door mijn Spaanse roots heb ik veel familie in heel Spanje wonen en, na 2 keer ook in Spanje gewoond te hebben, ook veel vrienden die ik graag bezoek. 

De taal, cultuur en de warmte hou ik graag vast en deel ik met heel veel plezier met anderen. Hiermee heb ik een perfecte combinatie gevonden met mijn passie voor evenementen:

Nederlandse koppels helpen die graag in Spanje willen trouwen.

 

ROOTS ALS KRACHT

Als weddingplanner voor bruiloften in Spanje zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is op de zonnige locatie. Ik onderhoud het contact met de Spaanse en Nederlandse leveranciers, zoek de mooiste plekjes uit en geef jullie advies over de bruiloft cultuur in Spanje.

Willen jullie graag in Spanje jullie bruiloft vieren en willen jullie hier meer informatie over? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek!

TROUWEN IN SPANJE:

ZON, ZEE, NATUUR EN EEN UNIEKE SFEER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Carreta, Chiva